Udgivet i Blog

9 gode råd når du skal på telttur i Toscanas natur

Af Snobrød.dk

Toscana er den mest vidunderlige natur du kan forestille dig. Her er det hele, bakker og bjerge, grønt og dejligt vejr. Den bedste måde, virkeligt at komme til at opleve Toscanas natur er ved at tage på telttur. At vandre og at overnatte i naturen, giver den fulde oplevelse og når helt ind i sjælen. Herunder får du en liste over det du bør medbringe på din ferie i Toscana.

Pak tasken med det mest nødvendige

Når du skal pakke tasken til teltturen, får du ikke brug for balkjole og sko med høje hæle. Pak med omtanke. Pak alt hvad der er nødvendigt, men absolut ikke mere end det. På en telttur behøver man ikke ligne en der lige er trådt ud af badet, hele tiden. Det er okay at være lidt beskidt og at gå i den samme sweatshirt et par dage i træk.

Nødhjælps pakken

Nødhjælpspakken er den, du forhåbentligt ikke får brug for, men som det er meget trygt at have ved hånden.

  • Plaster og sprit til at rense sår og skrammer. Det kan næsten ikke undgås at rive sig på en gren, eller noget andet, når man bevæger sig i naturen. Plasteret er ikke et must, men at rense såret er en god ide.
  • Diare kan kureres hurtigt med en pille som kan købes i håndkøb. Mavekneb på teltturen er absolut ikke sjovt. Når man laver mad primitivt kan der godt snige sig bakterier ind, som man ikke er vand til. Det kan resultere i diare og mavekneb.
  • Myggebalsam og solcreme er dog helt nødvendigt og bør medbringes og bruges dagligt. Solen står højt på himmelen, så på med både solhat og solcreme. Myggene elsker skumrings tiden.

Powerbank til telefonen

Når du er på telttur er du langt væk fra en stikkontakt, så en oplader er overflødig at pakke i tasken. Sørg for at din telefon er fuldt opladet, inden du tager afsted. Tag også en powerbank med. Det er ikke meningen at du skal bruge din telefon, mens du er på tur, men hvis der sker et uheld, eller hvis du farer helt vild i Toscanas natur, så er det meget rart at kunne ringe efter hjælp.

Analog kort

Et godt kort over området med stier og veje, er en stor hjælp, når du kommer rigtigt ud i Toscanas natur. Ude i naturen er der ikke vejskilte. Det er heller ikke givet at du møder nogen du kan spørge. Du har selvfølgeligt GPS på din telefon, men det er en ægte strømsluger at navigere efter GPS. Det er bedre at bruge et rigtigt kort og samtidig spare på telefonens batteri.

Vandresko er et must

Ordentlige sko er et must. Helst et par vandresko, som du på forhånd har gået til. Flade sko og almindelige gummisko, er ikke optimale, hvis det handler om en længere telttur.

Husk at medbringe det sjove

En telttur handler om at være i naturen og at nyde stilheden. Naturen kan skabe en ro, som kravler helt ind i sjælen. Når du oplever det og er kommet helt ned i gear, er det vigtigt at du også har tænkt på det som gør det hele lidt sjovere og hyggeligere.

Den gode bog

At læse den gode bog lænet op af et træ, som giver den fornødne skygge, midt i Toscanas natur er en oplevelse som du aldrig vil glemme. At læse gode bøger er herligt, uanset hvor du læser dem, men at læse i naturen, med vinden, lydene og duftene som baggrund giver hele oplevelsen et skær af ægte eventyr.

Spillekort og terninger

Om aftenen er der ikke så meget at lave på en telttur i Toscanas natur. Selvfølgeligt kan I bare nyde samtaler eller nattens lyde. Men, hvis det bliver for kedeligt kan et kortspil eller en håndfuld terninger gøre aftenen lidt sjovere.

Notesbog og skrivegrej

Din telefon har ikke batteri nok til at du kan være på de sociale medier. Tag en notesbog og noget skrivegrej med. Tag noter, eller skriv en dagbog om alt det du oplever, føler og tænker mens du er på telttur i Toscanas skønne natur.

Find det du mangler på outdoornet.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 5.941 produkter fra mere end 202 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 17.552 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:07:35.

23
Produkttyper
5.941
Produkter
202
Forhandlere
17.552
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.