Udgivet i Blog

På teltferie til Mallorca - sådan får du en billig men uforglemmelig ferie

Af Snobrød.dk

Mallorca er en skøn paradisø, som hører til en øgruppe i Spanien. Mallorca ligger i det store Middelhav og er kendt for dens lækre strande, smukke natur og betagende bjerglandsbyer. Skal du på tur til Mallorca? Vil du samtidig gerne gøre det så billigt som muligt? Så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel hjælper vi dig på vej til, hvordan du får en uforglemmelig rejse til Mallorca, som ikke engang behøver gøre ondt på pengepungen. Er du klar til at pakke rejsetasken? Læs med her først.

Tag på teltferie og spar penge

De dyre udgifter, som du ikke kommer udenom, når du rejser, er transport og overnatning. En flytur til Mallorca koster en del, og med en hotelovernatning oven i hatten, så kan du godt regne med at skulle af med et par tusinde. Hvis du derimod finder dig et fly på tilbud og vælger at overnatte i telt i stedet for, så får du en super billig rejse til Mallorca.

Der er mange som overnatter i telt på Mallorca, og der er campingpladser spredt udover hele øen. Du kan for eksempel kigge på Club San Pedro eller Tentholidays.

Tag dit eget telt med

Du kan selvfølgelig leje både campere, hytter og glampingtelte på teltpladserne, men det er langt billigere at tage sin egen oppakning med.

Teltferie i Mallorca er super populære, og der er masser af skønne campingpladser og naturområder, hvor du kan slå dit eget telt op og overnatte. Vejret på Mallorca er dejlig lunt, så du kommer ihverfald ikke til at fryse. Nede ved kystlinjen kan det godt blive lidt hedt i sommerperioden, men der er heldigvis køligere at campe oppe i bjergbyerne.

Lav din egen mad

Selvfølgelig skal du tage ud og spise, når du er på Mallorca - for maden må du ikke gå glip af! Men der kan hurtig ryge en del penge, hvis du tager ud og spiser 3 gange om dagen. Nu hvor du alligevel har valgt at kampe, hvorfor så ikke stå for noget af madlavningen selv?

Mange campingpladser har bålsted, eller muligheder for selv at stå og kokkerere i et mini køkken udendørs. Du kan købe friske råvare og lave din egen aftensmad på campingpladsen, eller handle ind i et lokal supermarked til en omgang ægte spansk tapas med frisk brød og ost.

Tag bussen til Valldermossa

Der er gode busforbindelser rundt omkring i Mallorca, så spar pengene væk på lejebilen og tag bussen op og se nogle af de smukkeste bjerglandsbyer. Valldemossa er en af de flotteste bjerglandsbyer, som du absolut ikke må gå glip af. Byen byder på gamle charmerende stengader, hyggelige caféer og gamle klostre, som er omgivet af frodig natur - mere spansk bliver det ikke!

Gå ikke glip af den lille storby Palma

Denne by er lidt mere moderne end resten af Mallorca, men det er stadig et must see på din ferie. Når du har brugt det meste af rejsen i dit telt, så fortjener du også lidt luksus og førsteklasses behandling. Tag på en dagstur til Palma og shop løs i diverse designerbutikker, spis dig mæt i en af de verdensberømte restauranter eller få kridtet danseskoene af til det vilde natteliv.

Der er masser af seværdigheder at se i denne by. Hvis du stadig leder efter at gøre oplevelsen så billig som mulig, så er der masser af lokale caféer at besøge, der er secondhand shops, hyggelige pubs og endda også en sandstrand eller to, hvor du kan ligge og dase dagen lang.

Tag på strandtur til en af Mallorcas smukke kyster

Østkysten bugner med ikoniske palmestrande, som Mallorca er kendt for. Den populære rejsedestination Cala Milor ved østkysten, er en livlig likke ferieby, hvor det næsten tyrkisblå vandet omkranses med frodige grønne træet. Der er også charmerende gågader med isbarer, restauranter og meget mere kun få minutters gågang fra stranden.

En dag på stranden er næppe noget, som koster dig i dyre domme, og du kan endda tage dine egne snacks og drikkevarer med, så du ikke behøver bruge penge på resturanter. Igen er bussystemerne rigtig gode til at komme rundt, og du kan køre direkte fra campingpladsen til kysten, og tilbage igen, for få penge.

Find det du mangler på outdoornet.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 5.941 produkter fra mere end 202 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 17.552 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:07:35.

23
Produkttyper
5.941
Produkter
202
Forhandlere
17.552
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.